!
!
afbeelding 2316
Boilie naalden e.d.
!

SOUL Super Smooth Boillie Needle

Ergonomische, massieve boillienaald met een vlijmscherpe punt die moeiteloos de meest harde boillies/partikals penetreert.

- Lengte 10,5 cm

SOUL Baitlip Needle

Multifunctionele, extreem sterke boillienaald met een ergonomische handgreep. Deze naald is naast zijn primaire functie (aanbrengen van het aas) uitermate geschikt voor het creëren van een line aligner of het splicen (creëren van een lusje) van een leadcore leader.

- Lengte 12 cm

SOUL Stringer/Stick Needle

Multifunctionele naald die langer is dan de normale boilienaalden. Door die lengte is de naald enorm geschikt om meerdere boilies in 1 keer op een PVA stringer te bevestigen. Daarnaast is hij een onmisbare hulp voor die vissers die gebruik maken van een bait stick.

- Lengte 16,5 cm

SOUL Splicing Needle

Flexibele en extreem dunne naald waarmee je op een gemakkelijke manier leadcore kan splicen.

- Lengte 11,5 cm

SOUL Double Grooved Nut Drill

De SOUL double grooved nut drill is bijzonder nuttig voor het boren van vele harde aassoorten die op een hair bevestigd moeten worden. De RVS boor is bevestigd in een soft touch ergonomisch ontworpen handgreep.

- Lengte 10,5 cm

SOUL Pull-To Tool

Het goed aantrekken van een natte knoop is een absolute must om het slippen van de knoop of lijnbreuk (op de knoop) te voorkomen. De haak van de SOUL Pull-To Tool is 90 graden gedraaid ten opzichte van de greep. Dit om een meer ergonomische beweging te bewerkstelligen. Verder ideaal voor het strekken van bijvoorbeeld Fluorcarbon of diverse leadermaterialen.

SOUL Braid Cutter

Dit braid schaartje is speciaal ontworpen voor het knippen van gevlochten lijnen zoals deenema en kevlar. De micro gekartelde snijvlakken hebben een goede grip op de lijn en zorgen voor een rechte snede. Waarschuwing! Deze tang is niet geschikt voor het knippen van metalen onderlijnen.

Albatros RVS Boilienaald

Stevige boilienaald met een goede prijs/kwaliteitverhouding

Albatros Boilieboor Deluxe